ZZP-ER ZOEKT WEBSITE

Wij hebben ons altijd al specifiek gericht op het ontwerpen en uitwerken van websites voor ZZP-ers, MKB en verenigingen.
Waarom? Omdat wij weinig overheadkosten hebben kunnen wij tegen heel gunstige tarieven toch een moderne website leveren.

Heeft u ook geen budget van duizenden euro's voor een website?
Wilt u meer weten of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op voor een afspraak!

WAT DOEN WIJ NOG MEER VOOR U?

Okee, een website. En dan? Naam registreren? Hosting regelen?

WEBHOSTING

Uw eigen plekje op internet. Daar staat uw website veilig opgeslagen. Wij verzorgen de hosting voor u en zorgen ervoor dat de website nagenoeg altijd bereikbaar is.

DOMEINNAAM

Een domeinnaam. Daarmee vindt uw doelgroep uw website op internet.
Wij kunnen meedenken over de beste naam, en wij registreren die voor u.

OP ELK SCHERM

Uiteraard moet uw website er op elk scherm goed en leesbaar uitzien. Wij zorgen ervoor dat de site zich aanpast aan het formaat van het scherm.

ONDERHOUD

Onderhoud wil zeggen: het bijhouden van de noodzakelijke updates van uw website. Zodat de site altijd voldoende is beveiligd en draait met de laatste verbeteringen.

INHOUD

Heeft u zelf geen tijd om de inhoud van uw site up-to-date te houden?
Wij nemen u dat werk graag uit handen tegen een heel gunstig tarief!

VEILIG SURFEN

U wilt natuurlijk dat uw bezoekers veilig surfen en wilt dat ook laten zien op uw website. Wij zorgen voor "het slotje": een SSL-certificaat

UW CONTENT, ONZE ZORG

U weet best wat u op uw website wilt laten zien aan uw relaties. Maar u heeft eigenlijk helemaal geen tijd om die "content" zelf iedere keer te plaatsen en bij te houden.
Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten!

U stuurt ons gewoon een mailtje met uw nieuwe tekst (hoeft geen perfect Nederlands te zijn) en wij zorgen voor keurige plaatsing van uw nieuwe inhoud, geoptimaliseerd voor leesbaarheid en gecheckt op taalfoutjes.
Informeer gerust eens naar onze gunstige tarieven!